Athilde Whyte

Athilde Whyte

2018 tijd voor je mooiste leven ooit!

2018 tijd voor je mooiste leven ooit?

Wil jij 2018 jezelf en je bedrijf een boost geven en starten met de beste versie ooit van jezelf? Een succesvolle ondernemer kan tenslotte leven van zijn droom???.

Geef je dan op voor het Back in Flow of Totally Flow programma. Ik leer je om de beste versie ooit te leven van jezelf! Met als resultaat dat jij en je bedrijf of carrière dat succes behalen wat ze altijd al wilden zonder jezelf een slag in de rondte te blijven werken.

We trekken 4 maand(Back in Flow) of een jaar (Totally Flow) op om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen. Waarbij ik je ‘luis’ in pels ben. De programma’s bestaan o.a. uit vaardigheidstraining, coaching,  handige templates en lot’s off fun en nog veel meer.  Alles bedoelt om jouw het beste leven ooit te laten leven! Daarnaast volg ik zelf altijd businessprogramma’s en het daar geleerde implementeer ik direct in mijn programma’s.

Het zal je duidelijk zijn deze programma’ zijn niet geschikt voor iedereen. Alleen voor diegenen die 2018 echt meters willen maken en het lef hebben om hun olifantenpaadjes achter zich  te laten.

Heb je interesse mail of bel me voor een afspraak.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!