Athilde Whyte

Athilde Whyte

Bewustzijn is dus essentieel

“Bewustzijn is dus essentieel”;

Mijn ego tettert de laatste tijd als een malle door alle stappen die ik zet en dat maakt het soms best pittig. Daarnaast heb ik een pijnlijke ontdekking moeten verwerken die me raakte in het me gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Toevallig mijn thema hahaha.
Ik heb bewust de kant van groei gekozen en heb me slechts bezig gehouden met mezelf. Het was makkelijker geweest om naar de anderen te wijzen en er uit te stappen. Er is een soort van rouwproces opgetreden van boosheid, verdriet en acceptatie. Heel mooi en dankbaar voor deze groeikans. Ik ben zo’n twee weken heel erg boos geweest toen kwam er verdriet. Mijn normale doen is onderdrukken en keihard doorstappen. Oeiiiii ja dat dus niet heel slim, vertel ik iedereen. Nu heb ik dat anders aangepakt, ik kon het er echt laten zijn. Ik heb veel gehuild hier op de prachtige boerderij. Ik heb me intens eenzaam en verdrietig, in de steek gelaten en niet erkend gevoelt. En misschien wel de belangrijkste het gevoel gehad enorm te hebben gefaald. Gefaald omdat ik niet in staat was het tot een goed einde te brengen. Ik MOEST toch alles kunnen ;-).

Alles mocht er deze keer zijn. Verbazingwekkend hoe fijn dat is en hoe snel het verdriet en de boosheid opdroogt. Ik voelde verdriet, ik was het verdriet niet!

Nu ligt het achter me, letterlijk merk ik nu ik het zo opschrijf. Tof er is dus iets echt geheeld.

Ik realiseer me ook heel goed dat alles een onderdeel is van mijn eigen gemanifesteerde werkelijkheid dus ik ben alleen zelf verantwoordelijk voor wat er is. Dit wetende ben ik nog bewuster bezig met wat ik elke dag manifesteer en waar ik naartoe wil. Ongemerkt schijnen er vele dingen mee en krijg je meer van wat je niet wilt. Bewust ZIJN is dus essentieel. Dit is zo mooi om te voelen en te ervaren. Diepe dankbaarheid ervaar ik in mijn leven, meer als ooit tevoren.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!