Athilde Whyte

Athilde Whyte

Feestdagen Love it and hate it

Feestdagen I love it and I hate it❤️.

Sinds ik mijn eigen gezin heb houd ik van de feestdagen. Daarvoor was het een DRAMA, in drie bedrijven. De feestdagen stonden voor een grote onveilige shitzooi, het moest en zou leuk worden en dat was het nooit! Dronken buien, geweld een keer in de auto voor een trein langs om in het andreaskruis te eindigen. Later al het verdriet en de ellende van wat ‘hij’ mijn moeder had aangedaan. Dus nog steeds geen barst aan die feestdagen.

Jaren gierden de emoties door mijn lijf tijdens deze dagen en “miste’ ik de adrenaline van vroeger. ik creëerde zelf wel de “vibe’ van adrenaline en maakte ruzie met mijn omgeving in deze dagen. Wist ik veel.

Nu tig-jaar later vier ik de feestdagen met enorm veel plezier, samen zonder enige shit van mijn jeugd die het overschaduwd. Hier heb ik bewust voor gekozen, dit was er niet in een keer.

Met mijn gezin luisteren we de Top2000 en iedereen stemt vooraf op zijn favourite platen. Overal is een radio aan in huis en we gaan veeeeeel te laat slapen. Yess, wij maken herinneringen andere dan degene die ik heb❤️

Veel liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!