— Athilde Whyte —

Manifesteren kun je leren

Gratis training

Leer met simpele stappen jouw business (en leven) naar je hand zetten!

Wat?

Het is helemaal niet moeilijk om meer vreugde en plezier in je leven te hebben. Om bijvoorbeeld met plezier te werken aan je eigen onderneming, tijd over te houden voor jezelf en je dierbaren. Zonder gierende onrust in je lijf en burn-out op de loer. Het kan echt. In deze gratis training ga ik je laten zien met welke (simpele) stappen je de business en het leven creëert die je wenst.

Wanneer?

Manifesteren kun je leren, start zodra jij je inschrijft.

Hoe?

In deze training leer jij een successtructuur. Alles begint met het maken van de juiste keuze en het loslaten van oude overtuigingen. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wil je dat het anders gaat? Dan zul je daar zélf iets aan moeten doen en naar jezelf moeten uitspreken wat je wél wilt. Manifesteren heet dat. En ja, dat kun je leren.

Sterker nog: ik heb me er enorm in verdiept en ben er steengoed in geworden. En ik ga al mijn kennis en tips met je delen. Zodat jij straks ook de business, de omzet, de klanten en het plezier hebt waar je van droomt (en je privéleven dus ook een boost krijgt).

Wie ben ik?

Athilde Whyte

Ik ben Athilde. Coach, spiegel en ‘geweten’. Elke dag doorloop ik een aantal simpele stappen, waardoor ik mijn business en leven naar wens invul. Ik voel me vrij, ben intens dankbaar voor mijn leven en heb daar zelf invloed op. En dat wil ik jou ook leren.

Wat anderen zeggen over

Athilde Whyte's FLOW

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!