Over Athilde

Coach, spiegel en geweten

“Als ik maar goed genoeg mijn best doe, komt het wel goed.” Met die instelling heb ik het grootste deel van mijn leven geleid. Zat iets tegen, dan loste ik het op. En was ik ongelukkig, dan was ík degene die moest veranderen.

Geven, geven, geven
Maar harder werken en nóg meer geven zijn niet de sleutels voor een gelukkiger leven, weet ik na een moeilijke jeugd en twee gestrande huwelijken. Kiezen voor jezelf is dat wel. Ook als dat in eerste instantie een scheiding en een berg schulden oplevert.

Zelfliefde ís geen jeukwoord
Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt. Maar ik weet ook als geen ander hoeveel het je uiteindelijk oplevert als je je hart volgt. Hoeveel mooier het leven wordt als je zelfliefde niet meer als jeukwoord ziet, maar als manier om te komen waar je echt wilt zijn. En hoe ook je omgeving daarvan opknapt.

Impact op geluk
Ik zet mijn levenslessen, mensenkennis én jarenlange werkervaring als teamleider/coach al jaren dagelijks in om mensen daarbij te helpen. Ik ben niet alleen een coach, maar ook een spiegel en geweten. Ik zie meteen waar het potentieel zit, maar weet ook snel waar de pijnpunten liggen. Door dat in beeld te brengen en te benoemen, zien de mensen met wie ik werk snel weer wie ze echt zijn en waar ze naartoe willen. Ze nemen het roer weer in eigen hand. En ik? Ik stuur zachtjes bij waar nodig, zie toe op de richting die ze inslaan. En ik zie dat mijn werk impact heeft.
Dat maakt me een ontzettend gelukkig mens.

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!