Experience

ONLINE TRAINING

Iedereen wil gelukkig zijn. Toch gebeurt het vaak genoeg dat de sleur erin kruipt. Je wordt opgeslokt door het dagelijks leven, je werk, je verplichtingen en toekomen aan jezelf is er vaker niet dan wel bij. Je voelt je moe en lusteloos. Je (over)leeft op de automatische piloot en sleept jezelf door de dag. Je beseft je: dit moet anders.

De Experience is hét online trainingsprogramma waarin jij de belangrijke pijlers van het leven ontdekt. Levenslang dag en nacht beschikbaar! Je volgt de Experience gewoon vanaf je eigen laptop, tablet of telefoon. Wat voor jou het makkelijkst is. Je ontvangt automatisch de lessen per mail, iedere week een nieuwe les. Je kunt er ook voor kiezen om – als je helemaal in the flow zit – meerdere lessen achter elkaar te doen.

Krijg je energie weer terug!

WAT LEER JE?

  • Snel helder krijgen wat echt belangrijk voor je is
  • Welke dingen geven je energie en wat kost je energie
  • De beste werk-privé balans, makkelijker keuzes maken
  • Hoe benut ik kansen en reken ik af met bedreigingen
  • Minder stress door het creëren van meer focus
  • Het geeft je de zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven direct kunt toepassen: wat je ook maar doet en wat ook maar jouw startpunt is.
shutterstock_73087984-scaled-e1586341828763

WAT KOST DE EXPERIENCE?

Omdat we iedereen in deze tijd de mogelijkheid willen bieden om naar jezelf te kijken en je leven wat meer structuur, fun en passie te geven.

Daarom geven we tijdens de coronacrisis 50% korting op de Experience. De prijs is niet €199,97, maar tijdelijk voor slechts:

SLECHTS € 99,97

Gun jezelf rust, inspiratie, motivatie en handige tips om weer de regie over je eigen leven te krijgen. En dat voor zo’n zacht prijsje. Daar krijg je het nergens anders voor, hoor 😉

99.97

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!