Reset Yourself Platinum

Word de allerbeste versie van jezelf!

Wat?

“Vanaf nu ga ik doen wat me écht gelukkig maakt en staan voor wie ik écht ben.” Je hebt het je vast wel eens voorgenomen. Maar ingesleten patronen zijn hardnekkig, en kiezen voor de veilige weg is toch altijd nét iets makkelijker. Het Reset Youself Platinum programma maakt korte metten met alles wat je tegenhoudt om de beste, meest succesvolle versie van jezelf te worden. Je gaat doorbraken meemaken en je leven omgooien. Je talenten en wensen kraakhelder krijgen. Niet voor één dag, maar voorgoed.

Hoe?

Door 4 maanden lang te gaan knallen. Samen met mij.
Je gaat jezelf (weer) voorop zetten, keuzes maken die je écht gelukkig maken en (dus) succes gaan brengen. Dat vraagt om een intensief traject, waarbij je eerst volledig gaat focussen op wat jíj nodig hebt om je ‘flow’ te komen. Vervolgens krijg je de tools om je transformaties door te zetten en vast te houden.

Ik begeleid je, spiegel je en confronteer je, op vaste contactmomenten én tussendoor, op elk moment dat je me nodig hebt.

Wanneer?

Wanneer je maar wilt. En vooral: wanneer je klaar bent om met je oude patronen en klaar bent voor een nieuwe, allerbeste versie van jezelf.

Niet meer uitstellen? Start jouw Reset Yourself Programma vandaag nog!

Wie?

Ik ben Athilde. Coach, spiegel en ‘geweten’. Elke dag doorloop ik een aantal simpele stappen, waardoor ik mijn business en leven naar wens invul. Ik voel me vrij, ben intens dankbaar voor mijn leven en heb daar zelf invloed op. En dat wil ik jou ook leren.
Ik help je graag om te kiezen voor jezelf, voor wat je hart je ingeeft en voor wat jou echt gelukkig maakt. Omdat ik geloof dat ieder mens een liefdevol, fijn en succesvol leven kan leiden. En dat je precies kunt worden wie je écht bent en wie je wilt zijn.

Kosten:
9997 euro

 

9,997.00

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!