Big Five For Life

Ga mee op Life Safari!

Stop met tijd en energie verspillen


Ga de uitdaging aan

Maak kennis met Big Five for Life en zeg JA tegen jezelf

Twijfel jij wel eens? Is dit nou alles?
Zeg je vaker ‘ja’ tegen anderen dan tegen jezelf?

Je niet gelukkig voelen heeft vaak te maken met het niet helder hebben van je doelen. Als jij niet weet wie je bent en wat je wilt in je leven, vaar je de koers van een ander, binnen je relatie maar ook binnen je baan en het bedrijf waar je werkt.

Als je je niet richt op de dingen die je graag wilt doen en waar je goed in bent, verspil je veel tijd en energie. Doet zich dan plotseling een gelegenheid voor die echt past bij wat je diepste wens is, heb je geen tijd en energie meer over om daar op te reageren. Life is to short.

Ontdek wat écht belangrijk is. Qua werk, relaties, keuzes en alle dingen die simpelweg bij het leven horen. Richt je op NU, op zingeving en beleving.

De Big Five for Life programma’s geven je DIRECT inzicht in wat VOOR JOU belangrijk is in je leven. Wat jouw doelen zijn, hoe je die scherp krijgt én hoe je dan actie kunt ondernemen om ze ook na te jagen en toe te passen in je leven.

Je hoeft het niet alleen toe doen, ik stond waar jij nu staat en door de Big Five for Life tools toe te passen help ik jou om alles uit je leven te halen. Jij verdient dit.

Ga met mij op Life Safari

De Life Safari is een super inspirerende 2-daagse op leuke locatie waarbij je je eigen unieke Big Five for Life en reden van bestaan ontdekt. Met 100% garantie! 

Wat kun je verwachten:

  • 2-daagse op locatie inclusief een lekkere lunch (de Life Safari);
  • Jouw Big Five For Life glashelder:
  • Je persoonlijke reden van bestaan, vanuit je hart gevoeld;
  • Persoonlijk werkboek waarmee je tot de kern komt van jezelf;
  • 3+ maanden toegang tot geweldige oefeningen binnen de omgeving van de Big Five Academy;

Niet zeker of de Life Safari iets voor jou is? Boek dan nu een gratis Life Safari Experience en ontdek zelf waarom dit programma wereldwijd wordt  aangeprezen en aanbevolen door de Big Five for Life coaches. 


Maak een afspraak

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!