— Athilde Whyte —

RESET Yourself Challenge

Gratis training

In drie dagen een nieuwe mindset en bereiken wat je verlangt?
Dat kan. Let maar op.

Als je doet wat je deed (of denkt wat je dacht), krijg je wat je kreeg.

Wat?

Als je doet wat je deed (of denkt wat je dacht), krijg je wat je kreeg.
Met deze gratis RESET yourself challenge ga je jouw verhaal herschrijven en jezelf iets anders vertellen dan je deed. Waarom? Omdat je dan andere resultaten zult zien in je leven. En zult krijgen wat je verlangt.

Hoe?

In drie dagen laat ik je bewuster te kijken naar het verhaal dat je jezelf vertelt. En belangrijker: ik help je dat verhaal te herschrijven. Dat doe ik door in te gaan op paradigma’s, de invloed van je omgeving en het maken van keuzes. We duiken de diepte in en met de informatie en tips die ik deel, ga je zelf aan de slag.

Wanneer?

De 3-daagse RESET Yourself Challenge start op zodra jij je aanmeldt. Je ontvangt de Challenge in je mailbox en kunt ook live meedoen via Facebook.

Wie ben ik?

Athilde Whyte

Ik ben Athilde. Coach, spiegel en ‘geweten’. Elke dag doorloop ik een aantal simpele stappen, waardoor ik mijn business en leven naar wens invul. Ik voel me vrij, ben intens dankbaar voor mijn leven en heb daar zelf invloed op. En dat wil ik jou ook leren.

Wat anderen zeggen over

Athilde Whyte's FLOW

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!