— Athilde Whyte —

Selflove Challenge

Gratis training

Durf jij jezelf op 1 te zetten?

Zelfliefde kost niets. En je krijgt er alles voor terug.

Wat?

Met deze 3-daagse Selflove Challenge daag ik je uit om omvoorwaardelijk van jezelf te houden. Jezelf op 1 te zetten. Te kiezen voor jouw verlangens en dat waar jij gelukkig van wordt.
Klinkt dat zweverig? Of egoïstisch? Snap ik. Maar zelfliefde is allesbehalve dat. Het is de sleutel tot verandering in je leven. Meer geluk, meer liefde. En daar heeft iedereen in jouw omgeving profijt van.

Hoe?

In drie dagen ga je ontdekken wat voor jou écht belangrijk is. Bij alles wat je doet, stel je jezelf de vraag: wat zou iemand doen die écht van zichzelf houdt? Je gaat keuzes maken die misschien egoïstisch lijken, maar die jou en je omgeving heel veel zullen brengen. Dat doe je aan de hand van opdrachten en tips die gedurende deze drie dagen in je mailbox verschijnen.

Wanneer?

De 3-daagse Selflove Challenge start zodra jij je inschrijft. Je ontvangt de Challenge in je mailbox en kunt ook live meedoen via Facebook.

Wie ben ik?

Athilde Whyte

Ik ben Athilde. Coach, spiegel en ‘geweten’. Elke dag doorloop ik een aantal simpele stappen, waardoor ik mijn business en leven naar wens invul. Ik voel me vrij, ben intens dankbaar voor mijn leven en heb daar zelf invloed op. En dat wil ik jou ook leren.

Wat anderen zeggen over

Athilde Whyte's FLOW

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!