Athilde Whyte

Athilde Whyte

‘slechte moeder’

‘Slechte moeder’

Poeh regelmatig heb ik mij een ‘slechte moeder’ gevoelt. Ken je dat? je werkt je een slag in de rondte om te zorgen dat voor alles en iedereen prima is, je gezin loopt op rolletjes zolang jij maar in actie blijft. Zodra jij ermee stopt dat valt alles als een kaarten huis ineen. Doodmoe wordt je ervan. Dan besluit je om een keer iets voor jezelf met een vriendin af te spreken. Je weet dat dit ‘moet kunnen’. Echt genieten lukt maar moeilijk, want dat knagende gevoel van ‘ik ben een slechte moeder’ is er. Je zegt tegen jezelf, hup stel je niet aan, geniet en ontspan, Was het maar zo simpel. Ik heb nog veel meer voorbeelden wanneer is het tegen ben gekomen het ik ben een slechte moeder gevoel. Verstandelijk gezien dikke bullshit maar toch heb ik het tijden wel zo ervaren. de oplossing kwam door inzicht en keuzes maken. Het ging niet van de een op de andere dag ‘over’. Maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik daarmee aan de slag ben gegaan. Bij mij was het onderliggende thema ruimte innemen en überpleaser. Dit is natuurlijk bij iedereen anders. Maar ik ben trots en blij dat ik mijn ruimte inneem en me dus goed voel als ik voor mezelf kies. Ik kies in principe altijd voor mezelf. Natuurlijk zorg ik graag voor mijn gezin, maar niet meer omdat ik mijn ruimte niet in durf te nemen. IK heb tenslotte ook een voorbeeldrol en wil mijn kinderen juist leren dat ze er toe doen en dat ze hun plek mogen innemen. Dat ze alleen maar keuzes maken die naar hun hart toe bewegen. Dat kan alleen vanuit zelfliefde. In mijn oude overtuiging was ik een egoïst als ik voor mezelf koos. Ken je dat zo’n stemmetje die je dat inprent. Nou die stemmetjes zorgen er dus voor dat je niet dat doet wat je eigenlijk graag wilt. Nog even door op egoïsme in onze samenleving vinden we nogal snel iets van een ander en we willen vooral wel graag in harmonie passen in onze omgeving. Alleen vanuit houden van jezelf kan je liefde geven aan de ander. Dus als je veel houd van jezelf heb je veel te geven. Dat is wat we eigenlijk allemaal heel graag willen, geven vanuit overvloed aan liefde. Als een baby geboren wordt is het liefde, alleen maar liefde gaandeweg zijn ontwikkeling pikt hij/zij op dat houden van jezelf egoïsme is. Dit is raar en klopt voor geen meter. In essentie is de baby liefde, wij hebben ons zogenaamd ontwikkeld maar zijn de liefde voor onszelf kwijtgeraakt….. Ik ben aan de wandel naar mijn essentie, mijn hart en dat voelt super goed. Dat is wat ik mijn kinderen wil leren. Dus ik ben een steengoede, liefdevolle moeder door uitstekend voor mezelf te zorgen en dat wil ik dat mijn kinderen ook doen!

Wil jij ook een ‘keigoede moeder’ zijn die zich een uitstekend en bewust, voorbeeld voor haar kinderen voelt. Die het gaaf vind om zich, nog verder, te gaan OntWikkelen richting je hart, wandelend naar jouw essentie. Wil je daarbij geïnspireerd worden door een groep gelijkgestemde mensen. Wil je trainingen en challenges volgen om jezelf te herontdekken en afscheid nemen van de meest destructieve gevoelens van schuld enz. Neem je zelf verantwoording voor je leven. En begrijp jij dat je het leven hebt, dat je zelf creëert. Wil jij je nieuwe leven zelf creëren op basis van bewuste keuzes?

Daily Flow’s Community is een besloten trainings/OntWikkelingsgroep waar je regelmatig, gebaseerd op maandelijkse thema’s, trainingen en challenges doet om je bewuster te worden van jouw keuzemogelijkheden. Hierdoor wordt je leven elke leuker, beter, zinvoller en meer naar jouw wens. Er zit in van alles in dit membership, masterminds, Q&A sessies, training en nog veel meer.

De instapprijs is tot 1 maart 34,95 Euro, daarna wordt het 49,95. Het is een maandelijks opzegbaar abonnement.

Klik hier om je op te geven:
https://www.flow-denken.nl/daily-flows-community/

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!