Athilde Whyte

Athilde Whyte

Zichtbaarheid

2017 is het jaar van de zichtbaarheid geweest voor mij. Eigen waarde dat is waar het feitelijk over gaat. Begin dit jaar heb ik me laten coachen door @lucindadouglas de aftrap voor een andere invulling van mijn leven, zij heeft mij bewust laten worden van een paar thema’s in mijn leven waar ik aandacht aan wilde gaan geven. Zij heeft me de Power laten ervaren van maximaal gebruik van mijn eigen waarde, mijn eigen verhaal.

Hiervoor heb ik een flinke weg afgelegd afgelopen jaar, met dankbaarheid als grootste resultaat. Dankbaarheid aan o.a. @Lucinda en alle andere lieve mensen die mij hebben geholpen, met hun huis, hun steun, hun liefde, hun vertrouwen enz. dankbaarheid dat ik mezelf als aller belangrijkste ben gaan behandelen, ik sta op nummer één.

Oh wat ben ik ook dankbaar voor alle mensen die afgelopen jaar heb geholpen op hun weg naar ‘eigen waarde’. Wat een toppers! Hele bedrijfsstructuren, heilige huisjes, persoonlijke struggles, relatiedips en massa’s comfort zone’s issues heb ik langs zien komen. Met altijd als onderliggend onderwerp ‘ Wat ben ik eigenlijk waard en waarom laat ik dat niet zien?” En wat hebben mijn coachees veel bereikt, wow om stil van te worden!

Volgend jaar 2018 wordt mijn best jaar ever! Ik ga ervoor, ik ga een dijk van een inkomen halen en mijn bedrijf naar de top liften maar vooral vele mensen helpen met hun weg naar succes. Succes op persoonlijk en zakelijk vlak want als ik dat kan, kunnen zij dat zeker! Daarnaast ga ik opnieuw een coachings programma volgen omdat ik het waard ben te blijven investeren in mezelf!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!