Voel jij je niet gezien, gehoord en/of gewenst? Heb je last van een gierende onrust of leef je eigenlijk voor je omgeving? Vlucht je in bijvoorbeeld zorgen voor anderen, workshops volgen, en durf je maar nooit te kiezen?

Het is jouw ‘hunkerbunker’ die zo graag gevuld wil worden met liefde! Alle negatieve emoties die je telkens op je pad trekt is jouw ‘hunkerbunker’ oftewel jouw HART dat schreeuwt voor een andere koers. Een koers vanuit zelfliefde en vertrouwen. Tijdens de RESET Online training ga jij jezelf een nieuw verhaal vertellen. Een nieuw verhaal dat automatisch andere uitkomsten creëert, er zijn immers altijd natuurwetten (waaronder de Wet van de Aantrekking) die ook meespelen. Meestal onbewust. Maar juist dat onbewuste naar de oppervlakte halen en meebewegen met die natuurwetten geeft veel nieuwe kansen!

Bewustwording van wie je echt bent en wat onder jouw spreekwoordelijke ijsberg zit levert alles op:

Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je je echte leven leiden, je knoopt je vleugels weer op!

  • Jij gaat je maximaal herinneren wie je echt bent!
  • Jij weet waar je voor staat. Je koers wordt opnieuw bepaald, je visie aangescherpt!
  • Jij weet weer wie je bent en waarom je hier bent, wat jij te doen hebt.
  • Jij bent weer terug op je pad en de route naar je hart.

Leer in 5 weken hoe jij gebruik kunt maken van de natuurwetten (wet van de aantrekking), schrijf jouw nieuwe story en leer een frame/structuur van waaruit je altijd succesvol bent. Succesvol volgens jouw definities van succes!

Je ontvangt regelmatig opdrachten en uitleg van RESET Yourself in je mailbox. De doorlooptijd is circa 5 weken.

Reset Yourself Online

99.00

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!