Dream BIG Go Mad!

🌟Ontketen jouw potentieel🌟

Op 11 november nodig ik je uit voor een event dat je leven gaat veranderen!

Hét event voor iedereen die klaar is om haar maximale potentieel te leven!

Droom je groots maar vind je het moeilijk om je dromen te realiseren oftewel te manifesteren? Dream BIG Go Mad is speciaal gecreëerd voor mensen zoals jij. Jij, die ondernemende zelfbewuste persoonlijkheid die al flinke stappen gezet heeft op het gebied van groei en ontwikkeling! En zich heel goed realiseert dat het uitblijven van de resultaten toch echt je eigen verantwoording is.  Maar hoe dan? Jij begrijpt dat je niet in de “extra speeltijd’ van je leven zit en wilt NU echt doorbewegen naar je volledige potentieel. Dit event helpt je om de enorme kracht van je dromen te benutten, je zelf te ontdekken en een groeitraject te realiseren naar het manifesteren van jouw GrootsteDromen en jouw volledige Potentie!

🌠 Wat je kunt verwachten:

🎤 Inspirerende Persoonlijk Verhaal: Ik inspireer je door de bijzondere reis van mijn leven met je te delen. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt. Maar ik weet ook als geen ander hoeveel het je uiteindelijk oplevert als je je hart oftewel je dromen volgt. Ook zijn er nog andere persoonlijke verhalen ter inspiratie te beluisteren. 

💭 Droom Delen: Ontdek de kracht van je dromen en identificeer je grootste verlangens.

📜 Overwin obstakels: Identificeer en overbrug de kloof tussen je dromen en de realiteit. Verwerf de kracht en het kader om je uitdagingen te overwinnen, ongeacht wat die ook zijn.

LEEF JE MAXIMALE POTENTIEEL!

Voel je je soms richtingloos, belemmerd door angst voor falen, gevangen in een negatieve mindset, eenzaam zonder steun of begrensd door een gebrek aan tijd en middelen? 

Stel je voor, hoe zou het zijn als je een duidelijk pad voor jezelf zou kunnen uitstippelen dus focus krijgt, elke uitdaging als een kans voor groei zou zien, een positieve, op groei gerichte mindset zou hebben, omringd zou zijn door gelijkgestemde mede dromers en zou weten hoe je effectief je tijd en middelen kunt gebruiken om je dromen te realiseren!

Dream BIG Go Mad is er om je te helpen deze transformatie te maken en je dromen werkelijkheid te laten worden.

D – Durf: Durf te dromen, durf te groeien, durf te zijn wie je echt wilt zijn.

R – Realisatie: Zet je dromen om in daadwerkelijk, door concrete stappen te zetten jouw volledige potentieel te realiseren.

O – Ontwikkeling: Ga op een pad van persoonlijke en professionele ontwikkeling om je doelen te bereiken.

O – Overwinning: Overwin de belemmerende gedachten en obstakels die je tegenhouden om je dromen te bereiken.

M – Manifestatie: Leer hoe je je dromen kunt manifesteren door de kracht van positief denken, actie en visualisatie.

Doe mee aan dit Inspirerende Event op 11 november!

🚀 Jouw Reis Begint Hier 🚀

Grijp deze kans om je volledige DROOM potentieel te ontdekken en je deze dag te verbinden met een groep gelijkgestemde mede DROMERS en aanpakkers! Samen zullen we een wereld van grenzeloze mogelijkheden aanboren. Samen zijn we meer!

We zitten op de schitterende locatie Welgelegen in Groenlo! Je wordt deze dag in de watten gelegd met een heerlijke lunch en natuurlijk uitstekende verzorging gedurende het Event. Je krijgt een werkboek met de succesvolle tools om altijd en overal jouw dromen te kunnen realiseren!

Wat levert deze dag mij op:

  • Kraakhelder hebben wat je dromen en verlangens zijn, wat is jouw volledige potentieel.
  • Na deze dag begrijp jij waarom je sommige dromen en verlangens nog niet hebt gerealiseerd. Maar vooral je krijgt de tools om ze vanaf NU wel te realiseren. 
  • We lossen oude overtuigingen en trauma’s op die je uitkomsten in de weg staan. Je krijgt ‘healing’ tools die je helpen om jezelf blijvend te helen ook na dit Event!
  • Prachtige ontmoetingen met gelijkgestemden die gelijksoortige dromen hebben. 

Datum: 11 november 2023

Locatie: Welgelegen Groenlo

Reserveer nu je plek! Beperkte plekken beschikbaar!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 199,-.
Kom je samen met een vriend(in) dan betaald zij/hij slechts € 99 voor het toegangsbewijs.

Veelgestelde vragen

Dit event is voor die ondernemende zelfbewuste persoonlijkheid die al flinke stappen gezet heeft op het gebied van groei en ontwikkeling.

  • Miepers en piepers, ofwel de slachtoffers van het leven, de omstandigheden of van hun etiketje. “Kan er tenslotte niets doen ik ben nu eenmaal….”
  • Drama queens en kings die hun ‘arme ikke’ nog zo graag een podium geven.
Groenlo, Welgelegen Stadscafe en Bootshuis.
Ruurloseweg 1, 7141 KA Groenlo
Inloop om 09.30 uur, start programma 10.00 uur.

Bij dit event kan je gerust mee eten. Wij houden graag rekening met jouw persoonlijke allergieën en dieetwensen.

Jazeker dat is super gaaf! Sterker we hebben een vriendenticket zodat je samen tegen een gereduceerd tarief betaald.

De voorverkoop sluit na de verkoop van de eerste 25 kaarten.

Je kan me mailen via athilde@flow-denken.nl of via Whatsapp 06 531 70 345

Athilde: “Als ik maar goed genoeg mijn best doe, komt het wel goed…..”

Met die instelling heb ik het grootste deel van mijn leven geleid. Zat iets tegen, dan loste ik het op. En was ik ongelukkig, dan was ík degene die moest veranderen.

Maar harder werken en nóg meer geven zijn niet de sleutels voor een gelukkiger leven, weet ik na een moeilijke jeugd en twee gestrande huwelijken. Kiezen voor jezelf is dat wel. Ook als dat in eerste instantie een scheiding en een berg schulden oplevert.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om tegen de verwachtingen van anderen in te gaan of te doen wat jíj wilt. Maar ik weet ook als geen ander hoeveel het je uiteindelijk oplevert als je je hart volgt. Hoeveel mooier het leven wordt als je zelfliefde niet meer als jeukwoord ziet, maar als manier om te komen waar je echt wilt zijn. En hoe ook je omgeving daarvan opknapt.

Ik zet mijn levenslessen, mensenkennis én jarenlange werkervaring als teamleider/coach al jaren dagelijks in om mensen daarbij te helpen. Ik ben niet alleen een coach, maar ook een spiegel en geweten. Ik zie meteen waar het potentieel zit, maar weet ook snel waar de pijnpunten liggen. Door dat in beeld te brengen en te benoemen, zien de mensen met wie ik werk snel weer wie ze echt zijn en waar ze naartoe willen. Ze nemen het roer weer in eigen hand. En ik? Ik stuur zachtjes bij waar nodig, zie toe op de richting die ze inslaan. En ik zie dat mijn werk impact heeft.

Dat maakt me een ontzettend gelukkig mens.

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!