91770687_2271296909846280_5989833782675374080_n
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Blind geloof in de autoriteiten is de grootste vijand van de waarheid.

De Law of attraction (#LOA) bestaat uit een aantal onderdelen.

Een is de acceptatie van wat nu is. Dus volledige erkenning van je huidige situatie. Tsja en daar zitten we dan in volledige vrijheidsbeperking bang voor iets niet tastbaars.
Vrijheid is mijn allerbelangrijkste drijfveer, daarvoor onderneem ik en leef ik. De angst die door velen zo tastbaar wordt gemaakt en voelbaar en zichtbaar is. Terwijl ik zo niet mee wil doen aan deze idioterie. Links en rechts wordt ik ingehaald door de zogenaamde ‘deskundigen’ (veelal betaald door de farmaceutische industrie), die viroloog zijn. De wereld wordt in vrijheid beperkt door de angst. Proporties daar heeft niemand het over, gewoon als makke lammetjes accepteren we wat denken dat is.

Einstein zei; Blind geloof in de autoriteiten is de grootste vijand van de waarheid.

Tsja en daar zit je dan. Acceptatie van wat is, hoe dan vraag ik me af? Soms ben ik boos, zo boos. Wil ik de barricaden op, en schreeuwen dat we nu compleet gek geworden zijn! Dan weer gelaten en soms lam geslagen. Afgelopen week moest ik huilen toen ik uit de supermarkt kwam, gewoon door de absurditeit van de situatie, de mensen die je boos/bang aankijken. Het overweldigde me en ik wil er niet aan mee doen. Ook ben ik bang omdat ik een andere mening heb, nou dat mag NU helemaal niet. Op de brandstapel ermee, moordenaar, gevaar voor je omgeving! Ja ons tolerante land is, is meer als ooit verandert in een angstig en oordelend land, waar je als je niet oppast bang wordt voor je buurman!. Goh waar hebben we dat eerder meegemaakt, nog maar zo’n 80 jaar geleden.

Dit is mijn waarheid, niet de waarheid! Laat iedereen zich vooral vrij voelen om te doen wat goed is voor zichzelf. Iedere gek heeft recht op zijn mening, ik ook dus?

En ik begrijp dat dit alles zegt over mij, over mijn waarneming van de wereld. Over mijn weerspiegeling van wat er is. Ik accepteer wat is. Niet door me te verzetten maar door de emoties die ik ervaar er te laten zijn. Maar vooral door ze als groeimateriaal voor mezelf te gebruiken. Mijn groei kan er hierdoor zijn. Niet oordelen, meegaan in de massa, maar vooral dicht bij mezelf blijven en mijn pijn te accepteren! Mijn grootste drijfveren worden mooi op de proef gesteld, materiaal genoeg om te groeien. Lieve mensen wees juist nu jezelf en groei van deze bizarre tijd.
En alles wat we zien of denken te zien is slechts een inkleuring van ons brein, dus neem het allemaal niet te serieus want het bestaat niet;-)

Enjoy the trip❤️

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!