Athilde Whyte

Athilde Whyte

Je hebt altijd een keus

Mijn ‘stokpaardje’ je hebt altijd een keuze…. Al sinds ik kon praten riep ik dit al, volgens mij;-)

Wat nou als je geen keus ervaart, wat nou als je het gevoel hebt dat alles je overkomt, dat het flink tegenzit en blijft tegenzitten. Dat dit je zo vaak gebeurt en dat je geen flauw idee hebt waar je het ‘anders’ had kunnen of moeten doen.

Iedereen heeft wel eens van die situaties waarin de emoties hoog oplopen en je het gevoel hebt geen kant op te kunnen. Je herhaalt telkens dezelfde patronen en je kan er de vinger niet achter krijgen wat er mis gaat.
Toch creëren we allemaal elke dag onze eigen werkelijkheid, er overkomt ons niets alles is door ons zelf geregissseerd. Meestal onbewust overigens.

En daar zit hem nu precies de clou. Als je je meer bewust bent van wat je creëert, dan kan je dus andere keuzes maken. De hele wet vd aantrekking is hierop gebaseerd, creëer je dingen die je niet prettig vind dan ligt de sleutel bij jezelf. Creëer meer bewust op wat je uitzend. 80 % van de uitkomsten in je leven komen voort uit je mindset. Het is dus kei belangrijk om daar grip op te krijgen. Wil je andere keuzes maken in je leven, begin dan met meer bewust te worden van je eigen gedrag en emoties. Hier ligt je grootste mogelijkheid om andere uitkomsten te creeeren.

Flow’s Reset yourself die is er op gericht om het onbewuste bewust te worden. Zodat jij meer keuzes kunt maken.
Het is daadwerkelijk een RESET van je mind tijdens dit 2 daagse event. Enorme doorbraken en inzichten zijn het gevolg. De deelnemers van de vorige keer hebben dit zo ervaren. Ze hebben het gemiddeld beoordeelt met een dikke 8. Ze hebben ontdekt dat het hen geboorterecht is om een gelukkig leven te hebben en hun volledige potentie te leven. Hun business en privé leven hebben een vette BOOST gehad.

Meer info en aanmelden via de link, deze maand voor 499 euro (ex btw). Het seminar vindt plaats in Rhenen op 23 en 24 april.
https://www.flow-denken.nl/reset-yourself/

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!