photo-1521437100987-e1cb2178879b
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Je krijgt wat je tolereert in je leven

Je krijgt wat je tolereert in je leven!

Toen ik dit voor het eerst hoorde voelde ik een flinke weerstand, pfff dacht ik alsof ik daar wat aan kan doen. Alsof ik geen grotere wensen heb ik mijn leven. Nou eerlijk is eerlijk nee dus. Ik moest tot mijn verbazing toegeven dat ik met heel weinig genoegen nam. ‘Bescheidenheid’ siert je, “wie het kleine niet eert, is het grote niet weert’. Dat is mijn vertrekpunt altijd geweest, tevreden zijn met de kruimels in mijn leven. Ik had mijn eigen ‘gevangenis’ gecreëerd.

Ontstaan ergens in mijn jonge jaren en bepalend voor mijn kijk op het leven, paradigma’s dus. Ook bepalend voor mijn uitkomsten, genoegen nemen met relaties waar de liefde na enkele jaren al weg was, altijd alles van mezelf weggevend aan iedereen in mijn omgeving, tot diep in de nacht bij vrienden zitten met problemen enz. Op zich prima natuurlijk om een ander te willen helpen. Maar jezelf stelselmatig wegcijferen en downsizen is niet goed voor je! Zodra jij je ‘toleranties’ eens flink oprekt en dus je zelfbeeld en eigenwaarde een flinke PLUS geeft wordt je leven en business meer waard. Meer vrijheid, meer vreugde, meer liefde, meer rust, meer resultaat. Nee je bent NIET egoïstisch als je NU start met het op plussen van je eigenwaarde! Je wordt namelijk ook veel meer waard voor je omgeving;-)

Op 17 juni start de 30 daagse training BOOST je Business en leven om eens te kijken naar wat jij allemaal tolereert in je leven waar je niet blij van wordt. Wat is jouw ‘gevangenis’? Waar je business niet verder mee komt. Er is een LIVE dag (28 juni) waarin we concreet aan de slag gaan om jouw toleranties om te zetten, jij krijgt handvatten die je direct vrijheid en rust gaan geven. In 30 dagen krijgt je Business en dus je leven een flinke BOOST, heb je jouw toleranties flink opgerekt. Jij gaat in 30 dagen ‘jouw gevangenis’ verlaten.

Aanmelden via; https://www.flow-denken.nl/flows-boost-je-business/

Je investering is 99 euro. De LIVE dag vindt plaats in Leuvenheim bij Zutphen en is inclusief.

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!