Athilde Whyte

Athilde Whyte

Mening/oordeel hebben

Mening/oordeel hebben….

Waarom moeten wij altijd overal een oordeel of mening over hebben? Met verbazing lees ik net dat vele mensen hun oordeel al weer klaar hebben over een ongeval…. Gebaseerd op hun tegen ‘aannames’, voor hen feiten, kruipen ze op de stoel van ‘rechter of God’. Maar zijn dit DE FEITEN? Wie wordt er geholpen met het geven van jouw mening/oordeel? Echt wat voegt het toe? IK begrijp er niets van…. Hihi dit is op zich ook een mening….

Hoe gaaf is het leven als je het zonder oordeel kunt bekijken? Hoe gaaf is het als je zonder oordeel naar jezelf kunt kijken? Laten we nu eens 1 dag NERGENS een mening of oordeel over hebben…. Je kunt medeleven tonen zonder een oordeel. EN zonder ongevraagd advies te geven…. Niemand zit te wachten op de mening van een ander, zeker niet als je er niet eens om vraagt!

Mijn oproep is 1 dag zonder oordeel/mening ook niet over jezelf…..

Okay en als je dan een mening/oordeel hebt, vraag jezelf dan af OF als je deze ventileert de wereld er mooier/beter van wordt……. Zo niet, slik hem in, hou het voor je… Mijn mening is dat de wereld hier oprecht mooier van kan worden.

Deel dit bericht

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!