Athilde Whyte

Athilde Whyte

Stil

De laatste maanden was het stil……

Het was ook stil in mij en tegelijkertijd ook weer niet. Voor je stappen vooruit kunt zetten moet je altijd eerst ‘binnen kijken’, dat heb ik ook nu opnieuw weer ervaren. Ik zat niet lekker in mijn vel. Daar was ik erg boos om, ik had er geen zin aan. Vond het stom, volledige bullshit maar het deed vooral zeer.
Alle processen waar ik mijn klanten zo fantastisch doorheen loods, waar ik altijd alle begrip heb, de dingen prima kan duidden. Ik ervaarde alleen maar weerstand, weerstand en nog eens weerstand.
Stukje drama-queen gedrag maar vooral boos op mezelf. Tsja en alles wat je aandacht geeft groeit. Laat dat een van mijn voornaamste redenen zijn geweest om boos op mezelf te zijn. Want mijn verstand/ego snapt het wel maar wil ‘er niet aan’.
Geen zachtheid en begrip zoals ik voor anderen heb. Nee, ik wil natuurlijk alles alleen doen en vooral niet boos zijn. De ingrediënten lijst voor een periode van vele ups en downs in de afgelopen weken.

Totdat iemand mij de ‘gouden tip’ gaf: (soms kan het zo simpel zijn;-)), welk advies geef jij aan een klant die in een soortgelijke situatie zit en schrijf dat advies eens op?
BAM ?? back on the track…

Vanaf dat moment is mijn weerstand gebroken en mag alles er weer zijn. Alles stroomt dan ook. Het stroomt zelfs zo dat ik vanaf 1 januari een nieuw bedrijf erbij heb! Een netwerk organisatie waar ik zelf al jaren lid van ben, waar ik al vele mooie dingen voor heb gedaan. Het platform Bewust Achterhoek met 130 ondernemers en een enorme grote FB groep volgers. De oprichtster Saskia Juijn gaat van 1 januari een andere weg inslaan.

Ik bruis van de ideeën om het leden aantal te vergroten, om vele workshops te organiseren maar vooral om de verbinding in te gaan.
Nieuwe dingen organiseren, de particuliere markt er veel meer bij betrekken. Verbinden ik hou ervan. Want als iets krachtig is dan is om samen ergens voor te gaan. In dit geval Bewust en duurzaam ondernemen!

Bewust zijn betekent voor mij vanuit je hart en passie de wereld mooier en liefdevoller willen maken. Hoe meer bewust we zijn, van ons eigen gedrag en de impact die we op onze omgeving hebben, des te meer keuzes we kunnen maken. Keuzes voor een mooie duurzame Achterhoek. Hier ga ik me dan ook met hart en ziel voor in zetten.

Natuurlijk blijf ik mijn activiteiten met de mentortrajecten Back to FLOW ook gewoon doen! Coachen is immers ook bewust worden.

Voor nu allemaal een gezond en gelukkig 2020 gewenst!

Liefs Athilde

ps. wil je een kijkje nemen op de FB van Bewust Achterhoek klik op de link;
https://www.facebook.com/BewustAchterhoek/

Deel dit bericht

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!