Athilde Whyte

Athilde Whyte

ups en downs

Tsja de bekende ups en downs van het leven is nu best actueel.

Voor mij actueler dan ooit, eerlijk gezegd! Ken je dat gevoel dat je altijd de uitzondering bent? De uitzondering omdat je mening afwijkt, de uitzondering omdat je het ‘feestje’ niet echt leuk vindt, de uitzondering omdat je niet mee wilt doen aan de wat ‘men’ vindt, de uitzondering omdat je op je klompen aanvoelt dat wat er gebeurt voor geen meter klopt? Dat je echt regelmatig bij jezelf denkt ben ik nou zo gek of wat is dit?

Dat is de story of my life?.
In mijn ‘dienstverbanden’ omdat ik te hard liep, voor de troepen uit was, altijd de vinger op de zere plek legde, ook bij mijn leidinggevend of het gebrek aan leidinggeven;-), met alle gevolgen van dien. Ik ben er een aantal keren uitgezet omdat ik niet mee kon in de massa, me niet kon aanpassen aan #denorm. Dit maakte mij erg verdrietig en ik wist toen nog niet dat ik in conflict was met mijn ‘innerlijke weten’ oftewel mijn hart. Ik dacht toen altijd, ik moet me aanpassen want het klopt gewoonweg niet wat ik denk, ik ben niet goed?. Dat dit een patroon was die ik me eigen heb gemaakt als overlever na mijn jeugd, wist ik al helemaal niet!

Mijn reis naar meer bewustwording en dus luisteren naar mijn hart is er een van ups en downs. Wat er nu gebeurt wakkert elke cel in mij aan om ‘in actie te komen’ tegen het onrecht en het ‘slapen’ van de rest van mijn medenederlanders. Mijn overleving jasje past zo lekker en is zo f*cking vertrouwd dat ik JUIST nu heel alert wil zijn. Heel bewust van mijn eigen oude patronen. Ja ik heb ze achter me gelaten maar oh oh wat zijn ze lekker bezig om me te tripleren. Dus dit is mijn kans om opnieuw naar mijn hart te luisteren en mijn weg van de minste weerstand te kiezen. Ik mag het immers altijd leuk hebben! Ik mag, sterker nog het is mijn geboorterecht en plicht om ALLEEN en uitsluitend goed voor mezelf te zorgen, want dan kan ik dat sprankelende licht, liefde en vertrouwen zijn waar ik voor sta. Het echte andere antwoord op wat er nu is….

Volgende week, 7 mei, is het webinar waarin ik uitleg welke fouten ik heb gemaakt, uit onwetendheid en omdat niemand me deze levenslessen, maar voorla de samenhang tussen dingen, heeft geleerd. Sinds ik dit mijn klanten leer gaan ze allemaal super goed en zijn ze succesvol, op vele vlakken in hun leven!

Aanmelden voor het gratis webinar;
https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/b5b1r6

Deel dit bericht

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!