Athilde Whyte

Athilde Whyte

Whoop whoop, gisteren bij de lezing van Aaltje van Zweden geweest over haar boek, Om wie je bent. Ze ontroerde me al bij de uitzending van Ivo Niehe, nu helemaal.
Fantastisch om te zien hoe iemand al haar ervaringen gebruikt en inzet om zichzelf te helen en de wereld mooier te maken. Haar jeugd was hartstikke bagger, ze zegt ze zelf dat door haar veerkracht, intelligentie en de wil om iets van haar leven te maken ze zo ver is gekomen. Ze heeft na de geboorte van een van haar zoons met een beperking haar eigen weg gekozen in hoe daar mee om te gaan. Ook omdat er niets bekend was en omdat zij besloten heeft te kijken naar de mogelijkheden ipv alles wat er niet kan. Dat heeft geresulteerd in een knul die prachtig tot bloei is gekomen, wat volgens de reguliere zienswijze onmogelijk zou zijn. En een prachtige stichting die kinderen met een beperking helpt met de mogelijkheden te ontdekken die er wel zijn.

Ik was zo geraakt door haar positiviteit, het feest der herkenning voor mij. Net als de bagger ervaringen in haar jeugd;-). Ik voelde me ook altijd ze gedreven om wel iets van mijn leven te maken en een ander gezin te zijn voor mijn kinderen.

Super inspirerend en het geeft mij kracht om te ‘vliegen’. Nog zo regelmatig laat ik me weerhouden door patronen uit mijn verleden. Soms weet ik het soms niet. Dit patroon herkende ik gister ineens: Ik durf me niet te laten zien omdat ik bang ben dat mijn kop eraf gaat. Dat is natuurlijk bullshit tegenwoordig maar man, man wat zit die erin geslagen, zowel letterlijk als figuurlijk ;-). Door deze lezing, heb ik een soort Kick my ass gevoel en geeft mij de nodige inspiratie en power om het ook daadwerkelijk te doen. Aaltje is ook nog eens mijn geboortenaam….

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!