Athilde Whyte

Athilde Whyte

Zichtbaarheid (2)

Zichtbaarheid is voor velen een thema. Als ondernemer is het een must anders wordt je niet gevonden;-) Of jij moet nog van het type zijn dat klanten zoekt;-)…Ook voor niet ondernemers is het thema zichtbaarheid van belang. Jij wilt immers ook graag gezien en gehoord worden in je omgeving toch?

Ken je dat gevoel je vaak niet gezien en gehoord voelen? Pfff zucht oude patronen, gedoe, dat dus! Regelmatig het gevoel te hebben achter de feiten aan te lopen en in de twijfelmodus zitten over beslissingen die je wilt nemen? Daardoor niet het leven leeft zoals je eigenlijk echt graag zou willen?

Zichtbaarheid gaat over laat jezelf zien, Jezelf laten durven zien! Dus je ruimte innemen.
Voor veel mensen best een dingetje. Zeker met onze omgeving die roept’ doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, of die moet ook altijd ‘opvallen’. Ach en dat is natuurlijk eeuwen geleden deze opmerkingen maar ongemerkt schijnen ze vaak lang door. Ben jij er klaar mee en wil je jezelf laten zien en horen, privé en in je business?

Daarom start ik binnenkort een zichtbaarheidstraining. Dat gaat over persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van je business! Zodat jij de ruimte neemt die je verdiend en je als een magneet zo zichtbaar wordt voor je business en omgeving.

Interesse? Laat het me weten dan houd ik je op de hoogte van het vervolg.

Liefs Athildezichtbaa

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!