Athilde Whyte

Athilde Whyte

Kwetsbaarheid en zichtbaarheid

Kwetsbaarheid en zichtbaarheid

Afgelopen zondag had ik de fotoshoot voor de Margriet. Bijzonder om te merken dat mijn wens om meer zichtbaar te zijn ook gepaard gaat met struggles. Ik kreeg een prachtige jurk aangereikt, niet direct mijn keus omdat het ver buiten mijn comfort zone ligt. Toch ging ik ervoor, ja dapper ben ik altijd wel .
De styliste gaf mij de jurk aan en terwijl ik hem over mijn hoofd deed, gebeurde het. Mijn ego sloeg aan en flink ook. Het kwetterde heelonaardige en lelijke dingen. Ik durf het nauwelijks op te schrijven, zo gênant. “zo nijlpaard dat gaat er natuurlijk niet uit zien’, ‘wie zit er nu op zo’n walgelijke foto van een dikke pony te wachten’. Oeps dacht ik, ik voelde een steek in mijn maag en maakte een keus. Dit is niet liefdevol naar mezelf toe en ook onwaar! Ik laat de pret niet bederven door mijn ego! De volgende seconde ebte het weg.

Als je andere keuzes maakt en voor zichtbaarheid kiest, gaat je ego echt in oppperst verzet. Liefdevol bedoelt natuurlijk want ik ben regelmatig aan gesproken en gekwetst. Dus een nieuwe stap voelt best als een heel kwetsbare stap. Weloverwogen en echt gewild, het lijkt wel op het weggaan uit mijn relatie Tegelijkertijd spannend en ja ik ben idd kwetsbaar door mezelf te laten zien.

Zo vind ik ook mijn Inspiratie event rete spannend… “poeh komen er wel mensen, wie zit er nou op jouw en je zichtbaarheid verhaal te wachten, als er niemand komt heb je mooi gefaald”…… ja dat gekwetter van mijn ego is ook hier niet van de lucht, allemaal bullshit. En meestal kies ik voor zelfvertrouwen en de genietmodus. Soms pakt het me en ga ik eerst even wat anders doen, NIKS doen in mijn geval! Want ja ik “moet’ harder meer en anders, hahaha alles waar ik afscheid van aan het nemen ben. Love mijn zelf gecreëerde werkelijkheid met mooie uitdagingen en leermomenten

De link naar het event staat in de menubalk, als je meer wilt weten over ook Zichtbaar worden met alle gevolgen van dien

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!