photo-1527849172727-968e0a43c6a5
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Geen goede mentor

Tijdje geleden sprak iemand mij aan over mijn mentor zijn. Ik had namelijk in dat gezelschap enkele dingen verteld waar ik wel eens mee worstel. De strekking van het verhaal was dat degene vond dat als jezelf in ontwikkeling bent je GEEN ‘goede coach/mentor’ kan zijn. Je moet ‘er boven staan’ en ‘alles zelf begrijpen en uitgewerkt hebben’, aldus degene. In zijn optiek zijn er dan ook veel belabberde coaches en mentoren. Zelf heeft de persoon in kwestie een baan in loondienst gehad en is nu met pensioen.

Interessante mening vind ik dit, nadat ik eerst ff moest bekomen van ‘huh wat gebeurt er nu’;-)

In mijn optiek is ontwikkeling een werkwoord en blijven wij mensen (wat overigens ook een werkwoord is, want je bent altijd pas mens met andere mensen) ons altijd ontwikkelen. Of de groei stopt en in onze natuur gaan we dan dood. Dus of je ontwikkelt je of je staat stil en gaat dus eigenlijk ‘langzaam aan dood’. Dit klinkt misschien wat bout maar dit is echt zoals het leven bedoelt is in mijn optiek. Iedereen moet overigens lekker zelf weten of ze ontwikkelen of niet, leven en laten leven.

Mijn visie is dat iedereen een mentor of coach aantrekt die bij hem/haar past op dat moment in zijn proces. Dit geldt trouwens voor alle mensen in je omgeving, je omringt je met wat je op dat moment ‘nodig’ hebt. Vaak blijven we echter hangen in relaties omdat ‘overtuigingen’ ons in de weg staan om door te bewegen. Dit is ook een vorm van stilstand.

Volgens Jim Rohn is je omgeving van doorslaggevende factor in de mate van jouw succes, jij bent het gemiddelde van de 5 mensen waar jij je het meest me omringt.
Ik ben een prima mentor voor vele prachtige zelf bewuste ondernemende mensen die graag een liefde volle confronterende spiegel willen, die hun hele potentie overziet. Die een tijd ‘de luis is de pels’ willen, die vragen stelt die dringend gezien mogen worden. Ik blijf groeien en dat maakt dat mijn klanten mee kunnen liften op de groei die ik doormaak. Dat is ook wat ik ervaar, sommigen verlengen al voor de 3e keer hun FLOW traject. De feedback van degene hierboven heb ik dan ook naast me neergelegd, ik kan hier niets mee. Het is een andere belevingswereld en kijk op het leven.

Volgende week ga ik mijn eerste event geven, spannend…..2 dagen de diepte in met een prachtige groep ‘ideale mensen’, mijn vanuit FLOW gecreëerde klanten die resoneren bij wat ik zeg en andersom. 2 dagen RESET YOURSELF waarin ik alles geef wat ik ken en weet, maximale high service vanuit mijn levenslessen en kennis om ze ‘vleugels te geven’ om prachtige FLOW te creëren. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar aanmelden kan via; https://www.subscribepage.com/reset-yourself

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!