girl-924903_1280
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Alles begint met een besluit…..

…..Alles of niets………Zwart of wit…..

Heel lang heb ik me laten wijsmaken dat ik niet ‘goed’ was. Ik dacht namelijk erg zwart wit en ging voor alles of niets in mijn leven…. Jarenlang heb ik mezelf aangepast om vooral ook alle nuances te zien en erbij te horen. Te vinden wat men vind en alle nuances goed te bekijken. Mijn alles of niets visie heb ik flink gereduceerd omdat ik dacht dat het echt niet okay was. Ik werd steeds minder vrij en ongelukkig.

Twee jaar geleden heb ik een besluit genomen, een besluit dat mijn leven drastisch heeft verandert. Ik besloot dat ik alleen nog maar naar mijn hart toe ging wandelen. Of iets is goed voor me of niet en daarvan laat ik mijn besluit afhangen. Ik neem geen genoegen meer met de kruimels, ik ga voor alles of niets.
Dit is het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven, mijn leven is enorm verandert, ik ben onherkenbaar verandert. Maar vooral ik ben veel vrijer en gelukkiger.

Ja er is werk aan de winkel, niet alles gaat al perfect, maar de vrijheid die ik voel is ongekend! Dit is vooral dankzij het besluit dat ik toen genomen heb.

Welk besluit neem jij vandaag dat jouw leven positief beïnvloed?

Op 9 en 10 mei is het 2 daagse event RESET YOURSELF, een mooie gelegenheid om jezelf die reset te geven en die besluiten te nemen waardoor jouw leven en business ook vrijer en gelukkiger wordt. Investering 99 euro voor 2 dagen.
https://www.subscribepage.com/reset-yourself

Zie je graag de 9 en 10 mei,

Alles begint met een besluit?

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!