Athilde Whyte

Athilde Whyte

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Tsja het is en blijft toch mijn motto, als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg.
 
Intussen zijn we een aantal weken verder de start van de Inspiratiegesprekken. Wat mij het meest is bij gebleven is de rode draad die tijdens bijna alle gesprekken naar voren kwam en dat is toch echt dat de meeste van ons niet dat doen wat ze echt graag willen.
 
De pijn, ‘het weten’, het eenzaam zijn en het toch zo moeilijk vinden om te kiezen en de stappen te maken valt de meesten van ons moeilijk. Zo niet onmogelijk we kiezen dan voor het bekende ‘olifantenpaadje’ en doen ons ding, in de overlevingsstand met een knagend gevoel van onvrede en ontevredenheid. Wij kunnen het tenslotte wel dragen?.
 
Hoe vaak ik niet gehoord heb; als de kinderen maar…. en eerst even deze periode door en dan…..en oh ik vind zoveel leuk maar kan niet kiezen…
 
Gave vrouwen die midden in het leven staan, een keileuke job hebben of een geweldig bedrijf en dit is de achterkant van hun spiegel. Enorme eenzaamheid en offering is wat ik gezien en gehoord heb.
 
Het feest der herkenning op sommige vlakken want ik heb natuurlijk pas afgelopen zomer de keus gemaakt om uit mijn relatie te stappen, ik kon het ook wel dragen en was ook altijd ‘zo ontevreden’.
Ik voel me bevrijd en vrij, ben tevredener dan ooit! Het weten dat het goed komt heeft plaats gemaakt voor weten dat het goed is! Dankbaar en trots ben ik! Yess I can??.
 
Mijn keuzes en stappen kon ik niet alleen maken daar heb ik hulp bij gehad, om te huilen, om de schop onder mijn achterste te krijgen, om het grote perspectief te blijven zien en om het vertrouwen in mijn potentie te blijven zien en voelen!
 
Als je hieronder klikt op bijgaande link dan krijg je mijn 5 Inspiratietips!
 
Als jij hulp wilt om ook dappere stappen te zetten en begeleid te worden bij de keuzes waarvan jij ‘weet’ dat je ze maken moet, weet dan dat ik jouw graag wil helpen! Neem gerust contact op met me, dan kijken we naar de mogelijkheden. En terug naar mijn motto als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg?.
 
Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!