photo-1558204145-e5ef36132dae
Athilde Whyte

Athilde Whyte

EIGEN WAARDE

Wat is jouw eigen waarde?

Door al mijn gesprekken met alle ‘fempreneurs’ is dit DE MEEST voorkomende vraag. Welke tarieven hanteer ik, werk ik uurtje/factuurtje of anders? Waarom vinden zij dit zo moeilijk te bepalen?

De vraag die eronder ligt gaat altijd over het gebrek aan eigenwaarde als persoon. Wegcijferen, geen ruimte innemen, amper weten wie ze zelf zijn, pleasen, vluchten en overschreeuwen is het gedrag wat je dan meestal ziet. Oude overtuigingen, paradigma’s oftewel jouw beeld van de wereld en de gewoontes die je in je verleden hebt opgedaan bepalen ook jouw gevoel van eigenwaarde. Als je thuis hebt geleerd dat je altijd ‘hard moet werken’, ‘dat werken niet leuk is’, dat je ‘als je voor een dubbeltje geboren bent je nooit een kwartje wordt’, ‘dat ondernemers schurken’ zijn enz. enz. Dan helpt je dat niet heel erg bij de bepaling van jouw waarde die je levert aan je klanten.

Laat staan dat je op het idee komt om in plaats van je dienstverlening per uur, het resultaat dat je levert te verkopen. Als je dan ook nog ‘sales’ niet je ding vindt om vaak dezelfde overtuigingen, ‘sales is walgelijk’, ‘sales is te pushy’ enz, ja dan valt het niet mee om zonder hulp van een goede businesscoach zelf tot EIGEN WAARDE bepaling te komen. Een goede business coach of mentor helpt je om die paradigma’s onder ogen te zien, die helpt je om jouw grootste talent in te zetten om business vanuit je hart te bouwen, of te verbouwen als je al een flink bedrijf hebt staan.

Dit is wat ik bij mijn klanten heb zien gebeuren, vanuit hun talent nieuwe overtuigingen adopteren en van daaruit fantastische business neer te zetten!

Back to FLOW heet dit programma bij, en nee je koopt geen ‘uren’ van me je koopt het resultaat, namelijk FLOW in je leven en bedrijf vanuit je grootste talent!

Interesse? Neem contact op voor een gratis Inspiratiegesprek.

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!