33081679_10216422963705054_5266133893538381824_n
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Handrem erop of all in gaan?

De handrem…

Wat leven er toch veel mensen hun leven met de handrem erop. En weet je wat er gebeurt als je bij de auto de handrem erop laat staan? Dat gaat stinken en uiteindelijk verbrand je de rem en gaat het echt kapot.

Deze metafoor kan je eigenlijk zo op het leven met de 
handrem erop plakken. Als je nooit het leven leeft zoals je eigenlijk diep van binnen wilt, nooit je volle potentie benut en jezelf laat zien. Ja dat gaat ook ‘stinken’. Je bent niet happy, je lichaam is niet happy, je straalt geen geluk en vreugde uit, je bent niet het ‘beste voorbeeld’ voor je kinderen maar het slechtste, want lieve kind ga vooral niet je leven ten volle leven maar pas je maar fijn aan. Aan wat eigenlijk?
Als je stelselmatig al je signalen negeert dat de handrem eraf moet wordt je uiteindelijk ziek, verzuurd enz…..
Wat is nu eigenlijk de moeilijkheid met het eraf zetten van die handrem, waarom houden we het er zo graag op? Zijn we dan allemaal ‘watjes’? Of zijn we gewoon minder slim dat we zo lang doorgaan? Nee meestal zijn we ‘gewoon’ bang voor het onbekende. Want we weten wat we hebben tenslotte. Oude overtuigingen houden ons in de greep. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, pas je maar aan de rest, wie denk je wel niet dat je bent, je moet niet zo opvallen, wat egoïstisch jij denkt aan jezelf, er is nog nooit iemand dood gegaan van hard werken, enz. enz. enz… Totdat we besluiten dat het klaar is en we al ons leven mogen leven.

Dat klinkt lekker Athilde, poeh en jij dan ken jij het ook met de handrem op leven? Jaaaaa nou en of zeker ken ik dat maar jemig de pemig nu hij er meestal af is, is het verdorie zoveel gaver, makkelijker, moeitelozer en vooral leuker geworden. Soms gaat hij er bij ook nog wel eens flink op, maar nooit voor lang. Echt het zo gaaf daar aan het einde van mijn comfort zone de Flow op te zoeken en mijn volle leven en geboorterecht op te eisen! Yess?.

Ik wil niet alleen de kruimels ik wil alles, het hele leven, overvloed op alle fronten….

In mijn programmas’s help ik je om de handrem eraf te zetten en eraf te houden, wow wat kan je dan groeien?……

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!