Athilde Whyte

Athilde Whyte

Is dit het nu?

Vraag jij je regelmatig af is dit het nu?

Is dit mijn leven? Knaagt er stiekem iets aan je, denk regelmatig bij jezelf, zucht en weer en weer en weer. Wordt je knettergek van de routine? Loop je meestal op je tenen omdat je ‘alle ballen hoog wilt houden’. Ben je tevreden met je baan maar denk je vaak pffff altijd weer hetzelfde, er verandert hier nooit iets?

Loop jij vaak te piekeren over je diepe wensen en gevoelens van ontevredenheid? Zeg je regelmatig tegen jezelf, straks als….. de kinderen vul maar in….. Vertel jij jezelf regelmatig dat hardwerken helemaal niet erg is, dat hoort er gewoon bij?
Betrap jij je zelf vaak op het feit dat je net zo als je ouders bent? Terwijl jij je heilig had voorgenomen het echt anders te doen?

Grote kans dat jij diep van binnen best een ander, fijner, mooier, rustiger, liefdevoller en/of zinvoller leven wenst.
Maar hoe dan? Waar begin je? Waar eindigt dat dan? brrr doodeng…

Als je niets doet, gebeurt er sowieso nooit iets! Dan verloopt je leven met knagend en ontevreden gevoel. Dit geef je hoe dan ook door aan je omgeving en aan je gezin. Ook al praat ter nooit over, dit straal je uit!

Wil jij, in je eigen tempo, wel veranderingen aanbrengen en stappen zetten naar een fijner en mooier leven of werkplek?

Kom dan in actie! Meld je aan voor het Daily Flow Membership, in deze community kan je veilig in je eigen tempo jouw OntWikkeling bepalen. Dit d.m.v. trainingen en challenges met andere members.

Het is een heel uitgebreid membership, de link voeg ik bij. Tot 1 maart geldt de instapprijs van 34,95 euro per maand, daarna wordt de prijs 49.95 per maand.

Maak je leven leuker en ga aan de slag met dat knagende gevoel, jij bent het waard! Het is als het ware je ‘geboorterecht’ om een geweldig mooi leven te creëeren!

Meld je hier aan:

Daily Flow’s Community
Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!