52075967_1027919914070506_9091283337028304896_o
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Jankerds

“Jankerds”

Pff ik hou er niet zo van, sterker nog het zit in mijn ‘allergie’. Ja maar Athilde, jij hebt makkelijk praten, jij kan dat al… Ja maar Athilde, dat past niet bij me, Ja maar dat durf ik niet, ja maar eerst moeten de kinderen, ja maar eerst een opleiding, ja maar de hypotheek dan….

Potverdorie verandering komt niet aanlopen! Of je wilt iets of niet. Het is zwart of wit, of je gaat ervoor of je stopt met janken!

Als je ergens voorgaat is het een illusie om te denken dat het vanzelf gaat. Ook is het een illusie om te denken dat het rocket science is en alleen anderen het kunnen!
Alles begint met een besluit, neem het besluit en ga er volledig voor. Vraag hulp. Omring je met mensen die je keuzes respecteren en je uitdagen om het mooiste en beste uit jezelf te halen ipv met andere ‘jankerds’ die ook alles ‘ingewikkeld en moeilijk’ vinden.

Afgelopen dagen met een paar prachtige mensen gewerkt, die allemaal flink vooruit gaan. Knappe en spannende besluiten hebben genomen, dit zijn alles behalve ‘jankerds’ dit zijn mensen waar ik me graag mee omring. Omdat ze mij als spiegel gebruiken, besluiten nemen en GAAN!!!! Trots op mijn spiegelende kwaliteit en trots op hun LEF om te bewegen en direct besluiten te nemen.

Liefs Athilde

er zijn nog plaatsen op 9 en 10 mei, het RESET YOURSELF event ; https://www.subscribepage.com/reset-yourself

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!