Athilde Whyte

Athilde Whyte

Je Hunkerbunker en je hartOnze trauma’s en overtuigingen over hoe de wereld in elkaar zit en wat je moet doen of laten voor goedkeuring of erkenning, iedereen heeft ze, het zijn onze paradigma’s. Een paradigma is door welke bril jij de wereld bekijkt en wat je er vervolgens van vindt, je overtuigingen.

Zolang je je niet bewust wordt van die oude patronen en overtuigingen blijf je veel doen wat niet perse goed voor jouw is. Je handelt op een onbewuste piloot die bepaalt hoe je gedachten en emoties zijn met als gevolg dat je doet wat je deed, en krijgt wat je kreeg.

Vaak laten we ons dingen aanleunen door anderen omdat we bang zijn anderen te kwetsen of omdat je denkt dat het erbij hoort of omdat we het wel kunnen dragen of omdat we geleerd hebben dat je altijd aanpassen erbij hoort. Zo zijn er talloze onbewuste overtuigingen die maken dat jij bepaalde keuzes juist of niet maakt.

Mensen zeggen wel eens laat je hart spreken en blijf dichtbij jezelf. Nou ik wilde dat ik dat al vroeg had geleerd. Ik liet lange tijd vooral mijn mijn pijn spreken of eigenlijk het verlangen om van die pijn af te komen. Ik noem het mijn Hunkerbunker.

Je Hunkerbunker is dat gevoel van binnen die onbewust veel van je dromen en verlangens voedt. De makkelijkste leidraad is het volgen van je emoties. Je emoties zijn de graadmeter van je hart.

Positieve emoties je hart is blij. Negatieve emoties je hart is niet blij en je moet wat anders doen! Zo simpel? Ja zo simpel. Geldt dit altijd en voor elke situatie? Ja altijd en voor iedereen in elke situatie.

Herken jij jouw Hunkerbunker goed en in elke situatie? Ik ben nieuwsgierig hoe dit voor jou werkt, laat maar weten.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!