Athilde Whyte

Athilde Whyte

Je Hunkerbunker


Goeie vraag hoe dat je eigenlijk, dichtbij jezelf blijven?

Deze vraag stel ik mezelf telkens opnieuw, omdat ik mezelf erop betrap niet altijd automatisch dichtbij mezelf te blijven. Dit is een bericht over je Hunkerbunker.

Om dichtbij jezelf te blijven moet je jezelf wel echt kennen. Dat vond ik niet altijd even gemakkelijk. Wie ben ik nou eigenlijk en wat wil ik nu echt?

Schoolkeuze bijvoorbeeld, kies je omdat je vrienden het ook gaan doen, of omdat je ouders het van je verwachten, of omdat je denkt dat er veel werk in te vinden is, en zo zijn er tal van redenen? Ik wist absoluut niet wat ik moest kiezen en als ik dan iets bedacht had, vond mijn moeder het niks. Dan liet ik maar weer los en zocht iets anders.

Ik kende mezelf dus amper en hunkerde naar erkenning en liefde en koos daarom voor iets waarvan ik de goedkeuring van mijn moeder kreeg. Je Hunkerbunker bepaalt je keuzes. Als je dit zo leest klinkt het vrij sneu, maar ik had niet eens door dat ik het deed. Met oogkleppen op draaide ik een vast programma af, het leek wel een hypnose. Door te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling leerde ik mezelf steeds beter kennen en maakte ik andere keuzes.

Ook bepaalt wat voor type mens je bent waarom je kiest in je leven om niet te verliezen of om te winnen. Hoe bedoel je om niet te verliezen of om te winnen? 30% van de mensen maakt automatisch de keus om vanuit kansen en vertrouwen de keuzes in hun leven te maken. Ze spelen het spel in het leven om te winnen. De andere 70% kiest van nature om veiligheid en vermijding te kiezen. Ze spelen het spel om niet te verliezen. Tot welke categorie behoor jij?

Laat me weten of jij het spel van het leven speelt om niet te verliezen of ga je voor de winst?

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!