photo-1546193361-d4596bc137ed
Athilde Whyte

Athilde Whyte

LEF

Lees net mijn tijdlijn en kom daar een prachtig bericht tegen van een stoere dame die haar vaste baan in loondienst aan de wilgen hangt en haar hart gaat volgen.

Dit is zoooo gaaf, ik hou ervan mensen die LEF hebben en de dappere keus maken om hun hart te volgen. De zekerheid en veiligheid ‘opgeeft’ voor de stem uit het hart, namelijk VRIJHEID. Natuurlijk weet ik niet hoe lang de dame in kwestie deze ‘stem’ van binnen al heeft gehoord. In mijn geval luisterde ik al jaren niet naar die innerlijke stem. Het gevolg was ‘diepe onrust en verdriet’. Wakker worden en altijd maar denken, denken en nog eens denken. Gedachten die me volledig beheersten, ik werd er ook letterlijk ‘ziek’ van.

Gelukkig werd ik op een dag wakker en nam een besluit, na goede en confronterende inzichten uit mijn omgeving. Waarschijnlijk is het proces bij deze stoere dame met LEF soortgelijk gelopen, op een dag nam ze het besluit om te gaan en voor zichzelf te kiezen. Ze koos ervoor te geloven dat haar “hart’ de juiste richting zou geven. Stoer en dapper vind ik dit, ik hou ervan!

Mijn klanten zijn ook zo stoer en dapper, kiezen bewust voor een liefdevolle confronterende spiegel die hun potentieel laat zien. Ze kiezen voor mij dus☺️. Hierdoor gaan zij, allemaal, en dan ook echt ALLEMAAL, telkens opnieuw in FLOW en van daaruit zetten ze mega stappen in hun leven business.

Dankbaar voel ik me dat ik die spiegel mag zijn en die FLOW en groei mag aanraken. Op 9 en 10 mei ga ik voor het eerst met een groep aan de slag om die RESET te doen, die noodzakelijk is voor de NEXT step in je leven en business. FLOW en groei is het gevolg!

Wil jij erbij zijn, bij deze try out versie van het 2 daagse event RESET YOURSELF. Er zijn nu nog enkele plaatsen beschikbaar. De investering in jezelf is slechts 99 euro, dit is zo belachelijk laag omdat het mijn try out versie is en ik alleen mensen wil die oprechte feedback willen geven na afloop van het event. Ben jij erbij?

Liefs Athilde

aanmelden via;
https://www.subscribepage.com/reset-yourself

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!