Athilde Whyte

Athilde Whyte

Mijn waarom…

Als dochter van een alcoholistische soms gedetineerde vader en een zwaar depressieve moeder moest ik als heel klein meisje al staande blijven. Niet alleen voor mijzelf, maar ook had ik de verantwoording voor mijn kleine broertje, mijn borderline suïcidale moeder en de te verzorgen dieren op mijn kleine nekje genomen. Misbruik zowel mentaal als fysiek waren schering en inslag. Gepest worden omdat we weer voorpagina nieuws waren door de acties van mijn vader, tekenden mijn jeugd en hebben mij gemaakt wie ik nu ben. Door weinig liefde te hebben ervaren in mijn jeugd is het achteraf niet verwonderlijk dat ik na 2 stukgelopen huwelijken, hard werken en please gedrag eindelijk thuis gekomen bij mijzelf. Eigen liefde onvoorwaardelijk en altijd!

Regelmatig geef ik een inkijkje in mijn leven en hoe ik mijn moeilijke jeugd tot krachtige motor heb getransformeerd voor mijn levensmissie.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over dit onderwerp iets gedeeld heb. Enerzijds omdat ik het onderwerp zelf even wilde laten rusten omdat er enorm veel reacties op zijn gekomen die me raakten en anderzijds om de boel ook ff lekker te laten bezinken bij mezelf. Als je zo’n opsomming van gebeurtenissen schrijft dan komt het allemaal nog wel even echt langs zal ik maar zeggen;-)

Vandaag wil ik graag delen waarom ik dit inkijkje in mijn leven eigenlijk heb gegeven. Ik wil vooral laten zien dat je altijd kunt kiezen in wat JIJ met je leven doet. Dankzij of ondanks alle dingen die je op je pad tegenkomt en hebt meegemaakt heb je dus punt 1. Altijd een keus in hoe je ermee omgaat.

Wat ik ook graag wil laten zien is dat alles in het leven je eigen verantwoordelijkheid is, als kind kan je nog zeggen dat dingen je overkomen. Zodra je echter volwassen wordt is het aan jouw om met de dingen uit je jeugd en je leven te dealen. Hier geldt dat je door je bewustzijn te vergroten en wederom keuzes te maken je de rest van je leven OF slachtoffer (en de rest van je leven in schuld en schaamte kan blijven hangen) OF je leven en de regie in eigen hand kunt nemen en van je pijn je kracht kunt maken. Mijn tweede punt is dus neem verantwoordelijkheid voor alles in je leven! Is dat altijd appeltje eitje? Uhhh NEE duhh, maar het leven heeft voor iedereen ups en downs in petto, kijk je naar de ups of blijf je hangen in de downs. De keus is simpel de uitkomst echter bepalend voor de lol en het plezier in je leven.

Ik ben op deze aarde geland met een uniek pakketje talenten, net als iedereen. Ga ze gebruiken! Mijn talent is dat ik vanuit mijn hart, de harten van anderen kan aanraken en HELEN. Zonder poespas en ellenlange therapie sessies. Wil je snelle en blijvende resultaten in je leven en business? Dan ben ik de mentor voor je, geen gezeik, geen gedoe, maar volle kracht en in je kracht vooruit. Ik laat je elke droom door jezelf realiseren. Haha not for pussy’s;-)

#resetyourself #empowerment

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!