Athilde Whyte

Athilde Whyte

Moeten of willen?

Afgelopen week is me opnieuw opgevallen dat mensen iets anders zeggen dan ze eigenlijk lijken te willen zeggen. Of misschien wel niet…..

Ik heb een ‘bedrijfje’ in….., hallo? Wat zeg je dan over jezelf? Niet veel krachtigs. Behalve als je ‘een bedrijfje’ afzet tegen hun miljoenen bedrijf ? en dan nog steeds poeh, wat een lage eigenwaarde of onzekerheid of whatever.

Ik ‘probeer’ mensen te helpen, nou ga daar maar naar niet naartoe, proberen is zo’n woord dat eigenlijk niets zegt! Of je doet het of je doet het niet, meer opties zijn er simpel weg niet. Proberen, echt, begin er niet aan, doe dan niets! Proberen wordt gebruikt omdat mensen graag bescheiden of dergelijke over willen komen. Hoezo bescheiden, waarom moeten we altijd bescheiden zijn? Ga staan en laat zien wat je kunt en wie je bent, de wereld zit op je te wachten.

‘Maar’ is nog zo’n woord. Krijg je een heel verhaal en dan komt de maar….. Woopa hee voorgaande verhaal naar de haaien, alle kracht eruit! Geen gemaar… maar breekt je zo af, alsof je jezelf eigenlijk ook niet geloofd!

‘Moeten’, ik moet dit en ik moet dat. Wat moet je en van wie? Vervang moeten eens door willen, wow voel de power! Ik wil , ja dat is een boodschap van je hart en draagt jouw kracht! Dus je moet niets maar wilt alles? hahaha..

‘Hopen’, poeh ja ik hoop dat het goedkomt. Ik zeg garantie dat het niet lukt! Hopen is uitgestelde teleurstelling. Ook hier geldt de kracht van het hart. Je wilt dat het goedkomt, je gaat ervan uit dat het goedkomt, je weet dat het goedkomt enz.. allemaal een heel stuk krachtiger. Bij hopen geef je het over aan iets/iemand anders. Neem je eigen verantwoording en maak een keuze, regel dat!

Ja, Athilde jij hebt makkelijk praten, ik hoor het jullie denken. Bullshit, iedereen is uniek en heeft mega talenten die niet verstopt hoeven te worden omdat we ergens in ons verre verleden geleerd hebben om vooral bescheiden te zijn of erger nog, ons is geleerd; doe maar normaal dan doe je al gek genoeg?..Dus niets makkelijk praten, keihard andere keuzes maken om anders in het leven te staan, dat is wat ik heb gedaan. Kiezen voor bewust zijn en bewust worden, volledige verantwoording nemen voor alles wat je meemaakt in je leven. Ging dat altijd easy nee, absoluut niet.

“We” gebruiken i.p.v. ‘IK’ oh dat zie ik ook zoveel, durf je niet voor jezelf te staan of denk dat het slimmer is om ‘we’ te gebruiken terwijl jij het bedrijf en de boodschap bent? Zo jammer, ik heb ooit ook gedacht dat het professioneel overkwam, nonsens ik verschuilde me gewoon en durfde niet echt te laten zien wie ik was.?

Lieve mensen wees je alsjeblieft meer bewust van wat je eigenlijk zegt! Woorden zeggen alles over je, houd je vooral niet in. Zeg dat wat je wilt zeggen, vanuit jezelf. Denk niet na over je doelgroep of wat mensen willen horen, spreek vanuit je hart. En neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven en wees je bewust van wat je zegt?. Het kan zoveel krachtiger, zoveel meer vanuit je hart en passie. Ik wil jullie raken vanuit mijn hart omdat ik het jammer vind dat zoveel mensen niet het prachtige gewenste leven hebben dat ze verdienen. Hoppa krachtig of niet?❤️

Ga aan de slag met je eigen leven en neem verantwoording hiervoor, duik erin, pel het af en leef je mooiste leven ooit simpelweg omdat je het verdiend! Het gebruik van bovenstaande woorden vind altijd zijn oorsprong in je persoonlijke overtuigingen die je ergens in je leven hebt opgedaan. Zijn deze overtuigingen vandaag de dag nog van toepassing? Vaak ben je je er niet eens bewust van. Als je een andere uitkomst in je leven wenst wordt het tijd dat je hierin duikt, alleen krijg je een andere uitkomst. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Verander je leven begin NU!

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!