photo-1545631903-b34f49c1ada9
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Smoezen en perfectionisme

Eerst moet ik nog even dit, nu kan het nog niet omdat, eerst nog een opleiding, eerst mijn website, straks als de kinderen, maar hoe moet het dan met…. enz enz enz…..

Allerlei ‘redenen’ of te wel smoezen om stil te blijven staan. Als je niet groeit ga je eigenlijk ‘dood’ niet letterlijk natuurlijk maar het leven is ingericht op groei, blijvende groei/verandering. Aan wie moet je uiteindelijk verantwoording afleggen? Alleen aan jezelf toch? Dus als jij ervoor kiest om stil te blijven staan wordt je doodongelukkig in the end! Ja we kunnen ons zelf ‘zoet houden’ door te zeggen dat we ‘procesjes’ aan het uitwerken zijn. Maar jij weet best dat het gewoon een smoes is!

Het hoeft niet perfect te zijn voor je kunt starten, je hebt niet nog een nieuwe opleiding nodig voor je mag bewegen! Een mens heeft de meeste last van de besluiten die hij niet genomen heeft! Spijt en nog eens spijt is het grote gevolg. Je hebt er niets aan, het maalt telkens door je hoofd, het veroorzaakt onrust. Neem een besluit en ga ervoor! Perfectionisme is de eigenschap van stilstand en dus achteruitgang, wil jij vooruit?

Reset jezelf tijdens de 2 daagse volgende week in Leuvenheim, laat spijt en perfectionisme daar achter en kom in beweging. Go with the FLOW.

Aanmeldlink; https://www.subscribepage.com/reset-yourself

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!