Athilde Whyte

Athilde Whyte

Sorry

Afgelopen dagen ben ik letterlijk gestruikeld over het woord “sorry”. Wow, heb het zo vaak gehoord en zelf ook gezegd. Wat is het toch dat we constant voor van alles en nog wat sorry zeggen? Het voelt ook niet goed sinds ik me er bewust van ben dat ik om de haverklap sorry zeg. Sorry dat ik laat ben terwijl ik niets heb afgesproken, sorry dat ik de brief die jij over mij maakt niet goedkeur omdat je mij geen recht doet, sorry dat ik huil omdat ik onredelijk was, sorry, sorry dat.

Wat zeg je eigenlijk als je telkens sorry zegt, sorry dat ik besta? Sorry dat ik ook mijn mond opendoe? Sorry dat ik het niet goed vind dat jij over mijn grenzen gaat? Klinkklare nonsens toch, wij doen ons zelf zo tekort door al die sorry’s. We spreken ons zelf tegen en ontkrachten wie we zijn door al die sorry’s. Voel je wat ik bedoel? Waarom maak ik me hier zo druk over? Omdat ik het zo zonde vind dat we door dit soort ‘loze woorden’ onszelf enorm naar beneden halen!

Eigenlijk mag je nooit meer sorry zeggen behalve als je iemand onrecht hebt aangedaan of echt een fout hebt gemaakt. Ik vind mijzelf het waard om op te houden met de onterechte uit valse bescheidenheid ontstane sorry’s te blijven zeggen.
Daarom lijkt het mij super tof om in drie dagen tijd, in de vorm van een gratis Challenge samen met jullie te stoppen met het zeggen van sorry!

Dus wie voelt het en zegt ook ik STOP met de onterechte sorry’s? Ik ga mezelf serieus nemen en wil bewuster omgaan met het zeggen van sorry. Ik wil me bewust worden van wat ik zeg omdat ik mezelf waardevol vind. Als ik hierna nog sorry zeg is het omdat ik het echt meen, dus ik wordt serieuzer genomen. Feitelijk ga jij jezelf meer serieus nemen.

Ik maak een prachtige driedaagse training om hier samen definitief mee te stoppen en om alleen nog sorry te zeggen als we ‘echt iets verkeerd’ hebben gedaan.
De Stop Sorry Challenge start zaterdag a.s.

Liefs Athilde

Meld je hieronder aan voor Stop Sorry Challenge besloten FB groep!
https://www.facebook.com/groups/145547449444257/

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!