photo-1541873676-a18131494184
Athilde Whyte

Athilde Whyte

The eagle has landed…..

Wow een mega inzicht vandaag?:

“ The Eagle has landed. That’s one small step for a man, one giant leap for mankind’ Armstrong…

Als ondernemer vindt ‘men’ dat je alles maar moet kunnen. Van alle markten thuis zijn en alles doen. Ik leef een ander leven, als een freebird, ik hoef dat dus niet van mezelf. Ahum……
Nou echt wel, dikke f*ck zeg??

Zit ik zomaar al weken in een ‘overtuiging’ vast die niet van mij is. Die me wel compleet op stil heeft gezet. Ondernemen is je vrijheid claimen en alleen dat doen waar je echt blij van wordt, van ON FIRE gaat, dat is mijn kijk op ondernemerschap!

Alles wat ik in mijn creatieve proces maakte was super, recht uit mijn hart, spot on, echt ME?. Na het creatieve proces ging het mis…… ik vind er geen barst aan om het in een technische vorm te gieten, sterker nog ik sla er lam van… Nou dit is dus mijn ontdekking van de dag, groots heel groots….
Vooral omdat ik direct een andere ondernemer, wiens lust en leven dit is om hulp heeft gevraagd. Op basis van een goede uitwisseling uiteraard. Wat ze zei; “Zo dat heb je goed gedaan! Wat ben ik rete trots op jou❤️. ”

Kijk wij spreken dezelfde taal, verder geen uitleg nodig en een dikke GO! Dat ik hier niet eerder opgekomen ben?…. Ach ik ben precies waar ik nu moet zijn, LUV my LIFE……en love my leap!

Liefs Athilde?

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!