photo-1495385579954-cac26c318b8f
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Tussenbalans

4 juni een prachtige datum om eens terug te kijken. Ik ben 49 bezig met mijn 8e cyclus van 7 jaren. Mijn morele balans eens opmaken. Wat wil ik achter me laten de komende cycli en doorbreken voor mezelf en dus mijn kids. Waar kom ik vandaan en wat heb ik al gedaan. Ik zette het voor mezelf op een rij en donderde bijna van de bank, wow wat een coole lijst! Wat ben ik gegroeid als mens.

Tijdens mijn puberjaren wist ik nooit wat ik wilde worden, werkelijk geen idee. Van alles geprobeerd en zoals het woord proberen al aangeeft doe dan niets;-) Behalve dat het me geweldige ervaringen heeft gegeven in wat niet werkt voor mij. Feitelijk is dat mijn ‘leercurve’ tot nu toe geweest. Alles wel ‘leuk’ vinden totaal niet bewust van mijn talenten. Sterker nog ik had ze niet, was ik van mening, ik kon niets was nergens goed in, haalde altijd met hakken over de sloot mijn schooljaren. Vond geen enkele studie echt leuk, voelde me nergens op mijn gemak. Oh ja en ook een belangrijk onderdeel van mijn ‘leercurve’ was veel teveel hooi op mijn vork. Stomweg geen enkel benul hebben van lichamelijke signalen en tot 20 jaar geleden ‘slikte’ ik alle klachten met pillen weg. Telkens liep ik tegen dezelfde lamp, viel ik om, burned out en dan dacht ik hmmm dit is niet handig nie. Maar de sleutel tot verandering ik zag het niet.

Tuurlijk was ik keurig in therapie geweest om mijn redelijk ‘heftige jeugd’ een plek te geven en ermee te dealen. Fanatiek ging ik aan de slag met alles waar ik van kon ‘groeien’. Een bloemlezing van mijn jeugd. Gescheiden ouders, alcoholistische gewelddadige vader, depri moeder toentertijd , zorg voor jonge broer en gezin, vader in gevangenis, gepest worden op school, tig keren verhuizen geven materiaal voldoende voor therapie;-)….. Toch zijn daar vele inzichten gekomen en heb ik ‘verstandelijk’ alles geleerd en begrepen. Maar echte transformatie nee dat liet nog op zich wachten. Mijn leven verliep met vele ups en downs.

Door de geboorte van mijn dochter is de transformatie op gang gekomen. Controlfreak die ik tot dat moment was vond de bevallen nog niet zo’n pretje, een lichaam die ook ‘zelf’ dingen regelt ik kon er niet mee dealen. Mijn controledrift was zo sterk dat ik de bevalling compleet tegen heb gehouden en het uiteindelijk met donder en geweld, medisch ingrijpen enz. toch gelukt is. Dit heeft mij zo’n knauw gegeven en liet me zien dat ik ‘uit mijn hoofd’ in mijn lijf moest gaan landen. Maar hoe dan? Steeds heftiger reageerde mijn lijf op mijn controle drift, op een gegeven moment ging is ‘zelfs dingen zien’ die er niet waren, was ik overal bang voor en was ik nog maar een schim van me zelf. Anderhalf jaar lang heb ik geworsteld met mezelf en mijn baby.

Uiteindelijk ben ik in het ‘diepe gesprongen’ en heb ik gekozen voor een opname en heeft de klassieke homeopathie voor een doorbraak gezorgd. Mijn transformatie reis was begonnen. De weg naar een holistische mensvisie met daarin volledige verantwoordelijkheid voor alles in mijn leven te nemen.

Ik heb mezelf weer gezond gemanifesteerd. Ik heb al mijn talenten afgelopen 20 jaar leren kennen en er van leren houden. Mijn ‘purpose’ is dienstbaar, diepgang, teachen en preachen, taboes bespreken, mentor zijn en mensen laten zien dat groei gaaf is en je onbegrensde mogelijkheden hebt als je maar LEF hebt. Verruim je perspectief en laat ‘waarheden los’, stop met oordelen over anderen en jezelf, start met jezelf liefhebben.

Groeien dat blijf ik doen, uiteraard want alles wat leeft groeit;-). De afgelopen 20 jaar waren ook jaren met flinke ups en downs, mijn ‘thrillseeker’ stuk creëert nog flink wat ‘gedoe’. Toch wandel ik elke dag naar mijn hart toe en voel ik me een VRIJ, rijk en gelukkig mens. Ik heb nog issues liggen die ik in mijn 7e cyclus achter wil laten dus ik blijf in mijn persoonlijke groei investeren. VRIJHEID dat is wat ik heb gecreëerd als ik het in één woord samenvat?.

De allerbelangrijkste lessen die ik heb geleerd zijn:

Wees dapper en maak keuzes
Neem volledige verantwoording voor alles wat er op je pad gebeurd. Door je bewust te worden van ‘oude overtuigingen’ en transformeer deze.
Geef niet op, geef nooit op.
Hou van jezelf, wees lief voor jezelf, je bent de mooiste en beste versie van jezelf op dit moment.

Een deel van mijn story…. nu weten jullie waarom ik zo graag BOOST je business en leven de wereld in wil gooien. Al mijn kennis, kunde levenservaring, contact met higher things alles, alles zit erin. Waarom mijn mentortrajecten voor de deelnemers zo succesvol zijn en ik eigenlijk best op een sinaasappelkistje wil staan preachen….

Liefs Athilde

opgeven voor BOOST je business en leven; https://www.flow-denken.nl/flows-boost-je-business/Tus

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!