Athilde Whyte

Athilde Whyte

Volwassen “kind van” verslaafde of psychisch zieke ouder

Zoek jij vaak bevestiging?
Cijfer jij jezelf regelmatig compleet weg?
Schuldgevoel regeert je leven?
Je voelt je anders dan anderen?
Je hebt moeite met plezier maken?
Je loyaliteit is heel groot, te groot soms?
Je voelt je vaak niet gezien of gehoord?
Je vraagt je af wie ben IK eigenlijk?

Als jij jezelf in deze vragen herkent dan is er grote kans dat jij net als ik kind bent van een ouder die alcoholist was of psychiatrische problemen had.

Je hunkert naar een moeiteloos leven wil verantwoordelijkheid nemen en zoekt een spiegel waar je niet alles uit hoeft te leggen, iemand die jouw ziet , hoort en vooral begrijpt. Die aan een half woord genoeg heeft en je door heeft als je de kluit (vooral je eigen kluit) wilt belazeren;-).

Als je dan ook nog eens hooggevoelig bent dan heb je extra tools voor een prachtig en moeiteloos leven. Natuurlijk heb ik de keerzijde ook beleefd maar al vanaf dat ik heel jong was heb ik me altijd op het positieve gericht. Wil jij weten wie je eigenlijk bent en verlang jij naar een moeiteloos leven, zonder schuldgevoelens met jezelf op plaats een? Wil jij eindelijk gezien en gehoord worden? Wil jij ‘gewoon’ lol in je leven?

Ben je bereidt om vanaf januari 2018 te gaan voor jouw mooiste jaar ever? Dan heb ik een mooi programma voor je, FLOW’s Back to Basic. Zoals de naam al zegt de beweging naar je ‘echte pure zelf’. Hier leer ik je om ook een moeiteloos leven te creëren en kan jij van 2018 jouw mooiste jaar ever maken!

Wil je weten of dit echt iets voor je is, check dan de FLOW’s Back to Basic page ff en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wens iedereen dat 2018 HET beste jaar wordt! Tijd voor actie in de taxi, want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

FLOW’s Back to Basic; 

liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!