photo-1455637350775-730a9e5a8310
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Vrijheid

=====Vrijheid======

Is dat niet waar ‘we’ het allemaal voor doen? Wil niet elke ondernemer zich vrij voelen en kunnen doen en laten waar hij/zij zin aan heeft. Vaak beginnen veel ondernemers met die intentie aan hun eigen onderneming. Om er vervolgens vaak na jaren achter te komen dat ze ‘vast’ zitten in nieuwe patronen. Overlevingspatronen meestal. Stress is een belangrijk onderdeel van het leven geworden want “JA dat hoort erbij.’ Maar hoort dat er ook echt bij?

Je krijgt wat je tolereert, wat tolereer jij allemaal in je leven? Of behoor jij tot de categorie voor wie het ‘allemaal niet is weg gelegd.’ “Hard werken hoort er nu eenmaal bij’ en “voor niets gaat tenslotte de zon op’.
Dit zijn allemaal open deuren, paradigma’s die bepalen hoe jij naar je leven kijkt en je leven en business leeft. Dit zijn niet de ‘feiten’, dit is niet de ‘waarheid’ het is slechts jouw waarheid tot vandaag! Vandaag kan je besluiten om je perpectief te verruimen en jouw paradigma’s eens flink op te schudden. Zodra jij nieuwe ‘waarheid’ omarmt en niet langer tolereert dat je business ten koste van je vrijheid gaat dan ontstaan er automatisch mogelijkheden en nieuwe kansen.

Wil jij in een online 30 daagse training aan de slag om jouw paradigma’s een kritisch onder loep te nemen? Wil jij vandaag starten met jouw vrijheid? Ben je klaar met het harde werken, alle stress en het overleven?

Ben je klaar om te gaan leven en je business die BOOST te geven? Meld je dan aan voor deze 30 daagse online training BOOST je Business, na 30 dagen heb jij meer keuze vrijheid, nieuwe perspectieven en jouw belemmerende overtuigingen getransformeerd. Er is een LIVE dag, waarin we de diepte ingaan en je concreet handvatten krijgt om dingen om te zetten in je leven. Om jouw toleranties eens flink op te schuiven. Iedere ondernemer heeft recht op vrijheid en FLOW. Je investering in deze try out versie van deze business training is slechts 99 euro, gewoon omdat ik deze kennis, kunde en vaardigheden aan iedere ondernemer gun. Bewust worden levert zoveel WINST op?, mijn missie in notendop;-).

Aanmelden via; https://www.flow-denken.nl/flows-boost-je-business/

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!