matterhorn-918442__480
Athilde Whyte

Athilde Whyte

Waar wil jij groots in zijn?

De Matterhorn, een reus van een berg onmiskenbaar in zijn verschijning. Groots in zijn verschijning.

Waar wil jij groots in zijn? Als je terugkijkt op je leven, hoe wil je dan dat er over jouw wordt gepraat? Wat wil jij nalaten, wil jij al je talenten geleefd hebben en jouw impact hier op aarde neerzetten?

Afgelopen week werd ik mij opnieuw weer bewust van de keuzes de je hierin kunt maken. Ik zie zoveel mensen om me heen die niet hun volste potentie leven, die met een soort handrem erop doorgaan. Van binnen voelen en weten ze best dat dit niet ‘de bedoeling’ is maar hoe dan wel? Bang voor de gevolgen van de keuzes die ze maken en daarom doen ze maar niets. Ze cijferen zichzelf weg. Een soort valse bescheidenheid laat ze een leven leiden waarin ze zichzelf (volledig) ten dienste stellen van anderen. Kinderen die zorg vragen, ouders die zorg vragen, het werk waar ze niet gemist kunnen worden, de hypotheek die betaald moet worden. En vast nog heel veel meer redenen die ‘heel belangrijk’ lijken te zijn. Niet dat er iets mis met dienstbaar zijn, ik vind het ook heerlijk en het vervult mij ook met diepe tevredenheid. Maar dat is niet wat ik hier bedoel. Ik bedoel het ‘vluchten’ en maar niet gehoor geven aan iets wat zich van binnen uit al heel lang laat horen. Je weet wel die innerlijke stem die al jaren roept dat bijv. deze relatie echt niet goed voor je is of dat je veel meer wilt en kunt dan je nu laat zien.

Je talenten vragen om geleefd te worden. Wat zijn dan je talenten? Dat zijn die dingen die voor jouw vanzelfsprekend zijn en waar een ander echt blij van kan worden. Zelf heb ik afgelopen dagen ook nieuw talent ontdekt bij mezelf, heerlijk dit vraagt erom om geleefd en gezien te worden. Dat ga ik zeker doen! Hoe en wat dat rolt zich wel uit, maar het vraagt om echt gezien te worden!

Ik wil mijn grootsheid leven en impact hebben op mijn omgeving, gewoon omdat ik het waard ben. Maar veel belangrijker nog omdat ik weet dat anderen er op zitten te wachten. Andere mensen wachten op raking van jouw en mij! Dit geeft hen de inspiratie en moed om hun prachtigste leven te leven. Het geeft die impuls die zorgt dat anderen in hun SUPER FLOW terecht komen en de beweging gaan pakken die ze willen. Dus leef…. LEEF…………

Wil jij zelf die raking ervaren, voor jezelf of je bedrijf omdat jij al een tijdje stilstaat? Of omdat je weet dat je meer uit je leven wilt halen dan je nu doet? Laat mij dan je spiegel zijn, de spiegel die jouw paradox aan het licht brengt…..Neem contact op voor een gratis Inspiratiegesprek en stap in jouw grootsheid!

Liefs Athilde

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Manifesteren kun je leren

Meld je nu aan!

Selflove Challenge

Meld je nu aan!

Reset Yourself Challenge

Meld je nu aan!